Порівняння
Список бажань
До традиційного барбекю зараховують як шашлики або стейки, так і кухню в стилі Low Slow, тобто повільно і з низькою температурою. Копчення на грилі додає м'ясу абсолютно новий смак, непорівнянний ні з чим. Завдяки використанню деревної тріски та пелет для коптилень, приготовані продукти набувають характерного димний аромат.
Фантастичний запах і смак їжі додає не деревне вугілля, а різні види деревини. Тому коптити м'ясо можна не тільки на вугільному мангалі, але і на газовому або електричному. Потрібно тільки пам'ятати, що м'ясо повинно знаходитися в замкнутому просторі, де буде збиратися дим або через яке він буде проходити.

Приготування копчених страв на газовому мангалі не складне завдання, однак вимагає терпіння. Виробники газових грилів пропонують два способи копчення: традиційне і непряме.
Непряме копчення добре передає смак традиційного жаркого, курки і риби, але також може застосовуватися для приготування свинини, яловичини або дичини.

Щоб приготувати всілякі копчені страви, крім самих інгредієнтів, і, звичайно ж, газової гриль-коптильня, вам знадобляться:
Ви зможете легко купити їх в інтернет магазині GRILL-SHOP в розділі «Аксесуари для грилів: копчення». Оформити замовлення можна на офіційному сайті компанії в онлайн-каталозі.
При копченні на грилі газовому використовується непрямий спосіб, тобто конфорки встановлюються так, щоб полум'я не впливало безпосередньо на м'ясо. Коптильні Broil King - кращий вибір для цього. Вони мають високі і глибокі печі з відмінною циркуляцією тепла і точним контролем температурного режиму за рахунок клапанів Linar Flow і ручок Sensi Touch на 180 ° C.
Ключем до успіху є також тривале маринування або засолювання м'яса, так що його необхідно підготувати напередодні.

Щоб копчення на газовому грилі було успішним, треба правильно підібрати тріску і пам'ятати, що:
Деревні тріски для коптильні бувають різних видів (гікорі, Мескит, вільха, кедр, дуб, клен, волоський горіх, вишня, яблуня). Найчастіше використовується тріска з фруктових дерев.