Коптильні



Коптильня

Коптильня гриль - обладнання, яке дозволяє приготувати смачні закуски методом гарячого копчення. Готування здійснюється при температурі не вище 120 градусів з прямим та непрямим впливом тепла на продукт. Використовується в основному для копчення сиру, риби і м'яса.

Для отримання диму в коптильню додають тріску дерева різного ґатунку, все залежить від пріоритетного аромату. Тріску попередньо змочують, щоб отримати максимальну кількість диму. Після приготування барбекю, на ньому залишається своєрідний візерунок, який називають «димна кільце».

У нашому магазині, коптильні представлені в різних видів ​​світових брендов за різною ціною. Доставка здійснюється по місту Київ та по всій території України. Ми повністю відповідаємо за гарантійне обслуговування і своєчасну доставку.

Види коптилень

Перш ніж вибрати мангал з коптильнею потрібно визначитися з метою її використання: вдома, на дачі, в квартирі, на природі або в ресторані. За даним критерієм вибирається модель обладнання:

  • Вугільна гриль-коптильня працює на твердому паливі. Зазвичай для розігріву обладнання, а також приготування барбекю і копчення використовують вугілля, дрова і тріску дерева. Встановлюється на вулиці. Може мати різні габарити.
  • Електрична коптильня зручна тим, що її можна встановлювати в квартирі на балконі. Вона повністю безпечна, споживає мало електроенергії і дозволяє швидко приготувати смачну страву.
  • Газова коптильня відмінне рішення для, квартир і будинків, в яких поведений газ. Витрата палива економний. Копчення і приготування продуктів відбувається швидко, повністю зберігається соковитість страви.

На нашому сайті коптилень представлений широкий вибір обладнання. У нас ви зможете придбати коптильню для виходу на природу, заміського будинку і в квартиру. Для установки обладнання в будинку, рекомендується над ним встановити витяжку. Також американська коптильня може встановлюватися в будинку на відкритій терасі.

Особливості коптильні

Газова коптильня гриль барбекю забезпечує комфортне копчення. Щоб закоптити продукт досить розігріти обладнання і зафіксувати температуру всередині нього. Потім в спеціальний короб покласти мокру тріску, яку протягом двох годин вимочують у вині або в воді.

У коробці є дірки, через які дим виходити в коптильню. Короб виставляється на спеціальну пластину, яка захищає його від попадання жиру і соку з продукту.

Правильна коптильня на вугіллі має форму бочки з димоходом в перевернутому вигляді. На кришці встановлено датчик температури. Коптильня має дві камери, в одній розташовують продукти, в іншій - паливо. Для виходу диму передбачено отвір. Проходячи крізь продукти, дим виходить на вулицю через димохід. Подача повітря і температура всередині коптильні регулюється за допомогою заслінок.

Де купити коптильню

Кращі коптильні представлені в каталозі нашого магазина коптилень. Замовлення приймаються через систему швидкого замовлення і по телефону. На все обладнання надається гарантія, а доставка здійснюється тільки перевіреними службами. Менеджери допоможуть підібрати коптильню, враховуючи бюджет покупця і мета використання обладнання.


Часті питання про коптильні:

ТОП-5 найпопулярніших брендів коптилень в Україні:

    м. Київ, вул. Здолбунівська 7г

    Пн-Сб: 10:00 - 18:00, Вс: вихідний