Класична коптильня-гриль на дровах або вугіллі преміального класу. Засновник компанії Джо Девідсон - один з небагатьох майстрів, який зміг виграти більше 300 кулінарних змагань, зокрема Jack Daniels World Championship, World Pork Barbequlossal, American Royal World Championship. Завдяки перевіреної роками конструкції з професійними термометрами, регульованими вентиляційними заслонками і великою площею решітки, можна приготувати дуже смачні копчені страви прямо у власному дворі. Насолоджуйтесь класичним копченням з потужною високоякісною коптильнею Oklahoma Joe's.
Обережно! Від одного нагадування про цю установку можуть потекти слинки! Тільки уявіть собі: свіже повітря, тихий вечір, запашне копчене м'ясо зі свіжими овочами. Або копчений сир. Або рибка із приправами. Будь-яка страва – адже якщо в господарстві є коптильня-гриль, можна приготувати абсолютно все!
Чому варто придбати коптильню? Коптильня-гриль – мрія тих, хто любить проводити час на дачі та пригощати рідних та близьких смаколиками. Ви самостійно контролюватимете процес, доводячи продукт до потрібної готовності, а також регулюватиме смакові якості. І головне – ви заощадите на покупці готових страв і зможете готувати копченості у необхідних вам кількостях, пригощати всіх або навіть зробити невелике власне підприємство.
Принцип роботи коптильні. Готувати у коптильні досить просто. Перший досвід, можливо, буде невдалим, але згодом можна навчитися регулювати та підтримувати процес правильно. Щоб надати продукту аромату копчення, його готують повільно, використовуючи низькі температури.
У стартер димоходу додають вугілля або інше натуральне паливо, нагрівають до потрібних температур, потім додають дрова, при необхідності воду, і вже потім - м'ясо, рибу або інші смаколики. Кожна потребує певних умов приготування.
Зараз придбати установку просто: можна замовити коптильню-гриль в інтернет-магазині.
Чому вибирають коптильню Oklahoma:
Опис:
Характеристики:
Виробник: Oklahoma Joes
Терміни доставки:
м. Київ, вул. Здолбунівська 7г
Пн-Сб: 10:00 - 18:00, Вс: вихідний