При тривалому зберіганні віскі в дубовій бочці, благородний напій просочує деревину, наділяючи її міцним, солодкуватим ароматом. Ці властивості перейняла і унікальна тріска для гриля і коптильні Whisky Weber.
Для надання особливого смаку підготовлюваного блюда, її кладуть безпосередньо на вугілля або поміщають в спеціальний контейнер, якщо використовується газове обладнання для копчення.
Для чого використовується.
Стружка може бути використана для приготування страв з:
Крім того, вона дає відповідь на питання про те, яка тріска краще для копчення сала.
Особливості застосування.
Перед використанням, стружку слід замочити у воді, протягом 20-30 хвилин. Вельми своєрідного аромату можна домогтися, використовуючи для цих цілей пиво, вино або яблучний сидр.
Після замочування, тріска злегка віджимається руками і кидається, невеликою жменею на вугілля. Потім, закривається кришка гриля і виконується регулювання вентиляційних отворів.
Однією жмені стружки вистачає на 60 хвилин копчення. Для приготування великих шматків продуктів, дрібна тріска для копчення Whisky Weber додається щогодини.
Виробник: Weber
Терміни доставки:
м. Київ, вул. Здолбунівська 7г
Пн-Сб: 10:00 - 18:00, Вс: вихідний