При виникненні бажання випробувати нові смакові враження, від свинини, приготованої на грилі, питання про те, яка тріска краще для копчення, відпаде сам собою, після використання спеціальної суміші від бренду Weber.
Склад і застосування.
Спеціальний склад зібраний з:
Купити тріски для копчення Вебер можна для приготування реберець, відбивних та інших страв зі свинини.
Перед застосуванням суміш необхідно замочити, протягом 20-30 хвилин, після чого, покласти на вугілля або, у випадку з газовим грилем, помістити тріски в спеціальний контейнер.
Якщо немає під рукою піддону з фольги, замочування суміші можна виконати в герметичній упаковці, в якій вона реалізується. Крім води, для додання більш вишуканого смаку, може бути використано вино, пиво або яблучний сидр.
Не рідко, в процесі приготування свинини, виникає питання про те, скільки потрібно тріски для копчення. Однією жмені суміші буде вистачати на 1 годину. Природно, що для приготування великих шматків, потрібно підкидати суміш кожні 60 хвилин. З огляду на, що тріска реалізується в упаковках по 700 грам, одного пакета цілком вистачить на задоволення гастрономічних пристрастей досить великої компанії.
Виробник: Weber
Терміни доставки:
м. Київ, вул. Здолбунівська 7г
Пн-Сб: 10:00 - 18:00, Вс: вихідний