Їжа на вугіллі і в коптильні з витонченим приємним димним ароматом - мрія кожного кулінара. Хочете, щоб ваше блюдо з птиці набуло неповторний аромат і стало ще смачніше, ніж виходило раніше? Тоді вам потрібна тріска для копчення. Яблуневі тирса подарують їжі ті самі характеристики, про які ви мрієте.
Як користуватися тріскою для копчення?
Якщо готуєте качку, курку або іншу птицю на вугіллі, необхідно злегка змочити тирсу і помістіть їх в фольгу, виконавши в ній отвори. Завдяки такій системі деревина буде не горіти, а просто диміти, віддаючи майбутнього страви свій непередаваний аромат. Купити тріску для копчення можна і для того, щоб готувати птицю в коптильні.
Тоді просто помістіть тріску в спеціальний відсік цього пристрою і дочекайтеся готовності. Результат - смакові якості і аромат м'яса - вас приємно здивують. Якщо знадобилася тріска для копчення, купити товар можна в нашому інтернет-магазині. Є 3 причини зробити це:
Чекаємо вашого замовлення, і будемо раді надати додаткову інформацію з цього продукту.
Виробник: Weber
Терміни доставки:
м. Київ, вул. Здолбунівська 7г
Пн-Сб: 10:00 - 18:00, Вс: вихідний