Як урізноманітнити смак улюбленої страви? Якщо ви задалися цим питанням, пропонуємо вам вичерпну відповідь - тріска для копчення сала. Ця подрібнена деревина горіха гикори, димуючи, додає продуктам пікантний смак і цікавий аромат. Тріски прекрасно підходять для копчення такої їжі, як:
Ця тріска для копчення м'яса - ідеальний вибір, якщо ви віддаєте перевагу їжу з димком. Готуючи їжу із застосуванням цих трісок, кожен раз будете отримувати компліменти про своїх видатних кухарських здібностях.
Переваги тирси для копчення від Weber.
Компанія Weber піклується про те, щоб професійні кухарі і кулінари-аматори створювали страви з унікальними смаковими характеристиками. Деревина відрізняється високою якістю: на ній немає цвілі і кори, які могли б зіпсувати смак їжі.
Тирса мають оптимальний, зручний для використання розмір. Їх нескладно застосовувати. Досить трохи намочити водою і покласти на вугілля або в спеціальний контейнер коптильні. Якщо до цього моменту не були впевнені, яка тріска краще для копчення, сміливо вибирайте цей варіант в 700-грамової упаковки.
Виробник: Weber
Терміни доставки:
м. Київ, вул. Здолбунівська 7г
Пн-Сб: 10:00 - 18:00, Вс: вихідний