Найулюбленіша і популярна піца з тоненькою основою. Хрусткий, щільний корж і начинка на основі томатів або сиру. Це піца універсальна і її люблять абсолютно всі. Кругла, як в ресторані або прямокутна на весь лист, як вдома, зверху ваша будь-яка начинка для піци і побільше тертого сиру! Італійська вечеря прямо у вас вдома легко і просто!
Опис.
Cклад: італійське борошно з мяких сортів пшениці тип О, італійське борошно з пророщеної пшениці, активна суха закваска, пшеничний солод, сіль, аскорбінова кислота. Харчова цінність на 100г готової суміші: білки - 12,0 г, жири - 2,2 г, вуглеводи - 54,0 г, калорійність - 283 ккал. Термін придатності 1 рік з дати виробництва. Маса нетто: 520 г.
Приготування.
Змішати суміш з 340 мл теплої (30 °C) чистої води. Накрити та залишити на 10 хвилин або змішати у хлібопічці. Далі замісити тісто руками або міксером. З тіста сформувати кулю, накрити та залишити на 2 години в теплому місці. Розтягнути тісто на деко або камінь для випікання, викласти начинку та поставити випікатись в гриль розігрітий до температури 220-230 °C на 12-15 хвилин.
Терміни доставки:
м. Київ, вул. Здолбунівська 7г
Пн-Сб: 10:00 - 18:00, Вс: вихідний