Хачапурі люблять всі, це одна з найпопулярніших страв грузинської кухні. Великий коржик у формі човника з м'якого пишного тіста з начинкою з сиру, свіжого яйця і вершкового масла. Ми продумали всі технічні тонкощі, щоб Ви з легкістю випікали хачапурі вдома для сім'ї в звичайній духовій шафі або в грилі.
Опис.
Cклад: пшеничне борошно в/г 1 категорія, італійське борошно тип ОО, активна суха закваска, пшеничний солод, сіль, аскорбінова кислота. Харчова цінність на 100 г готової суміші: білки - 10,5 г, жири - 1,3 г, вуглеводи - 69,0 г, калорійність - 329 ккал. Термін придатності 1 рік з дати виробництва. Маса нетто: 350 г.
Приготування.
Змішати суміш з 200 мл теплої (30 °C) чистої води. Накрити та залишити на 10 хвилин або змішати у хлібопічці. Далі замісити тісто руками або міксером. З тіста сформувати кулю, накрити та залишити на 2 години в теплому місці. Розтягнути тісто на деко або камінь для випікання, викласти начинку та поставити випікатись в гриль розігрітий до температури 220-230 °C на 12-15 хвилин.
Терміни доставки:
м. Київ, вул. Здолбунівська 7г
Пн-Сб: 10:00 - 18:00, Вс: вихідний