Як використовувати задній пальник та крутив Like a Pro?

Як використовувати задній пальник та крутив Like a Pro?

Приготування м'яса на рожні - один з найдавніших способів оптимально просмажити великий і цільний м'ясний шматок, наприклад, баранину ногу або невелику тушку індички. Використовуючи простий метод прокручування, користувач отримує рівномірне пропікання всередині та зовні з добре знайомою багатьом гурманам "хрусткою скоринкою".

Для приготування традиційних м'ясних страв сьогодні доступні сучасне обладнання та пристосування: газовий або вугільний гриль, лотки для спецій, грати, шампури та рожен для гриля. Останній аксесуар особливо спрощує життя "ледачим" кухарям і тим, кому цікавіше спілкування з друзями, ніж кулінарні вишукування. Як легко смажити на газовому грилі і в чому переваги рожна, ви дізнаєтеся далі.

Полегшуємо процес приготування за допомогою рожна Like a Pro

Полегшуємо процес приготування за допомогою рожна Like a Pro

У нашій країні, як і у всьому світі, гриль став не просто кулінарним терміном, а форматом зустрічі. Іноді краще скористатися щасливою нагодою і витратити час на спілкування з близькими людьми, ніж крутитися біля розігрітого пальника і перевертати м'ясо. Гриль з рожном простий у використанні і дозволить насолодитися традиційними м'ясними стравами без зайвих зусиль.

Для рівномірної підсмаження продукту не потрібна постійна присутність користувача, достатньо підключити шомпол до електричного приводу, задати часовий інтервал і можна зайнятися більш приємним проведенням часу. Після заданого проміжку часу, необхідного для пропікання продукту, м'ясо потрібно зняти з рожна, остудити та подати до столу.

Як підготувати газовий гриль з рожном?

Як підготувати газовий гриль з рожном

Для приготування барбекю з рожном потрібно підготуватигазовий гриль та виконати прості дії:

  • Встановіть багнет рожна у вертикальне положення для нанизування м'яса.
  • Штики рожна для професійного гриля мають 4 гострі кінчики, так що потрібно бути гранично обережним при роботі з гострими кінцями.
  • Після розподілу рівноваги закріпіть багнет по боковому периметру гриля.
  • Звільніть противагу і дайте продукту опуститися важким боком донизу.
  • Підключіть шомпол до електричного приводу.
  • Далі потрібно затягнути втулки шомпола, що дозволить правильно збалансувати вантаж і згодом забезпечить плавність обертання та рівномірність прожарювання.

Щоб уникнути пригорання м'яса, рекомендується використовувати набір термометрів або цифровий таймер. За допомогою сучасного пристрою легко контролювати ступінь готування та займатися своїми справами, доки таймер подасть сигнал про закінчення процесу приготування.

Як використовувати задній пальник і крутив у газовому грилі Наполеон

Всупереч заявам досвідчених кухарів про те, що задній пальник для м'яса марний у грилях з кришкою, він додає істотної переваги. Якщо йдеться про газових моделях Napoleon, задній пальник розташований під кришкою з тильного боку. Також як і основні елементи нагрівання, задній пальник гріє від подачі газу з балона або газопроводу. При цьому тепловий ефект від тильного боку продуктивніше впливає на їжу, скорочуючи процес приготування. Завдяки задньому пальнику газового гриля відпадає необхідність прогрівати обладнання перед використанням, що скорочує споживання палива та дозволяє отримати м'ясо з апетитною та хрусткою скоринкою.

У моделях із заднім пальником рекомендується включати лише один елемент нагрівання. Цілком логічно обійтися одним пальником Napoleon, адже це заощадить паливо і не позначиться на швидкості та якості приготування їжі.

Вертел і задній пальник довели свою виняткову ефективність при приготуванні традиційних м'ясних страв у великих порціях. Використовуючи простий пристрій та газовий гриль можна з легкістю нагодувати велику компанію без зайвих зусиль, тим самим заощадити час та приділити більше уваги рідним та близьким людям.

Переглядів: 515

Отзывы о статье: 0 (читать все отзывы о статье, добавить отзыв о статье)

Добавить отзыв

Дата: 18.03.2022

    м. Київ, вул. Здолбунівська 7г

    Пн-Сб: 10:00 - 18:00, Вс: вихідний