Базовий набір аксесуарів для вугільного гриля

Базовий набір аксесуарів для вугільного гриля

Вугільний гриль – це класичне, перевірене часом рішення, яке дає можливість готувати вишукані страви прямо на вогні. Однак жоден мангал не може обійтися без відповідних аксесуарів для барбекю і шашлику. Додаткове обладнання полегшує роботу і дозволить створити максимально комфортні умови в процесі приготування їжі.

Інструменти для мангала - базовий набір

Класичні гриль-аксесуари полегшують нашу роботу і роблять її цілком безпечною при контакті з високими температурами. У стандартний набір повинні входити основні пристосування для гриля: стартер (димохід) для розпалювання вугілля, решітки-барбекю, щипці, вилка, лопатка, кисть, термометр для м'яса, рукавички, щітка для чищення мангала.

Це простий і швидкий спосіб розпалювання вогню. Стартер виготовлений з міцного матеріалу, який забезпечить його використання протягом довгих років. Він оснащений зручною термостійкої ручкою для безпеки користувачів. Така конструкція з нержавіючої сталі повинна бути в наборі для гриля у кожного шанувальника барбекю.

Дозволяють легко захоплювати і перевертати стейки, ребра, шматки м'яса, овочі, рибу і інші продукти під час запікання на вогні, щоб переконатися, що вони рівномірно готуються. Щипці повинні мати міцність і стійкістю до високих температур, а також мати довгу зручну ручку, яка дозволить зберігати дистанцію і убезпечити себе від опіків, викликаних гарячим повітрям від вугілля.

    • Лопатка з нержавіючої сталі

Корисний аксесуар для мангала, який завдяки широкій робочій поверхні допоможе перевертати великі порції м'яса і гамбургерів, піцу, яєчню або ніжне рибне філе, щоб воно не розвалилося.

Призначена для проколювання товстих стейків, цілих тушок курки або індички. Додаткова довжина ручки інструменту дає можливість утримувати руку на безпечній відстані від спека.

Незамінна, коли потрібно зволожити м'ясо під час приготування на грилі, щоб воно залишалося дивно соковитим і ароматним. Її форма дозволяє ефективно підібрати маринад і рівномірно розподілити його по всьому шматку м'яса.

Даний посуд для гриля гарантує гігієнічний приготування їжі і економить час на очищення решітки. Алюміній швидко нагрівається і добре віддає тепло, завдяки чому м'ясо, ковбаси та овочі будуть смачно підрум'янюватися. Такий посуд захищає їжу від диму і зводить до мінімуму його шкідливі викиди, тому що жир не капає в осередок, а залишається на дні піддона.

    • Шпажки дерев'яні

Загострені бамбукові палички є незамінним елементом для приготування шашликів з м'яса, рубленого фаршу і овочів. Вони дозволяють готувати ці страви для більшої кількості гостей.

Ідеально підходить для швидкого вимірювання температури смаженого м'яса. Зонд з нержавіючої сталі і екран з підсвічуванням з миттєвим зчитуванням температури точно визначає ступінь його прожарювання в будь-який час.

Важливі аксесуари для вугільного гриля, які захищають руки від жару розпеченого вугілля. Вони досить товсті, щоб протистояти високій температурі, але, при цьому, в них можна вільно згинати пальці.

Дозволить підтримувати зразковий порядок і гігієну мангала. Тверда щетина легко видаляє забруднення і засохлі залишки їжі, а також ретельно полірує поверхню решітки.

Незалежно від того, готуєте ви на грилі професійно або тільки для своїх близьких і друзів, практичні базові інструменти для барбекю купити варто. Завдяки такому обладнанню ви не обпалитеся і не забрудниться, а приготування на мангалі буде набагато зручніше і доставить ще більше задоволення.

Переглядів: 272

Отзывы о статье: 0 (читать все отзывы о статье, добавить отзыв о статье)

Добавить отзыв

Дата: 23.03.2021

    м. Київ, вул. Здолбунівська 7г

    Пн-Сб: 10:00 - 18:00, Вс: вихідний