Обожнюєте готувати рибу і морепродукти? Зробити їх ще смачніше, ніж зазвичай, на вогні, або подкоптіть допоможуть спеціальні тріски для копчення. В упаковку входить стружка листяних, зокрема фруктових дерев.
Розмочити тирсу в воді, а потім помістіть в спеціальний контейнер коптильні. Якщо готуєте дари моря або річкову рибу на вогні, краще класти тріску не так на вугілля, а обернути фольгою, зробити в ній отвори і тільки потім використовувати. Це потрібно, щоб деревина не горіла, а якісно диміла. Тріска для копчення риби додасть страві м'який приємний димний аромат.
Переваги тріски від компанії Weber.
Якщо ви хочете вибрати якісну стружку, яка тільки поліпшить сприйняття ваших кулінарних шедеврів, Weber ідеально підходить, оскільки це:
Українці часто вводять в пошуковик фразу: «купити щепу для копчення». Якщо ви також серед тих, кому знадобився цей товар, купите його в нашому інтернет-магазині за відмінною вартості.
Виробник: Weber
Терміни доставки:
м. Київ, вул. Здолбунівська 7г
Пн-Сб: 10:00 - 18:00, Вс: вихідний