Спілкування біля вогнища необов'язково має спонтанний характер. З компанією AHOS пікнік набуває культурного відтінку і стає організованим та впорядкованим. Мангали від цього виробника настільки досконалі, що приготування на них може бути нескінченно різноманітним. Кожна модель являє собою імпровізовану польову кухню, яка дає можливість швидко та в комфортних умовах приготувати повноцінний обід чи вечерю на велику родину чи дружню компанію.
Створений дивувати та радувати. Стіл-мангал AHOS HIGH SPHERE елегантний у своєму лаконічному дизайні. Лінії овальної чаші гармонійно перегукуються із округлим конусом основи. Стільниця ідеально повторює контур гарячого диска. Все в цьому мангалі викликає естетичне задоволення та мимовільну повагу до розробників.
На присадибній ділянці він послужить не просто функціональним пристосуванням для приготування їжі, а й стильною прикрасою. Непомітний дизайн і благородний чорний колір надають мангалу дорогого вигляду. З ним ви наповните навколишній простір особливим шармом, який розповсюджує навколо себе стильні дорогі речі.
Додайте ще, що AHOS HIGH SPHERE створено радувати красою відкритого полум'я. Якщо зняти смажений диск, ви отримаєте кострову чашу. Ваші вечори будуть наповнені душевною близькістю людей, об'єднаних магією вогню, що танцює в сутінках.
Новий підхід до готування. Технічна досконалість AHOS HIGH SPHERE визначається простою формою, надійністю конструкції, колекцією знімних аксесуарів. Автори ідеї продемонстрували новий підхід до приготування їжі у відкритому просторі. Дров'яний мангал обладнаний високопродуктивним диском для смаження, який встановлюється на сферичну чашу. Вона, у свою чергу, стійко і надійно розташовується на округлій тумбі, що розширюється вниз.
Робочі параметри:
Смажна поверхня виконана з вуглецевої сталі. Вона посилена чотиришаровим органічним полімерним напиленням. Корпус виготовлений з особливої марки сталі S235JR та покритий кремнійорганічним напиленням у 3 шари. Воно має жаростійкі якості.
Експлуатація комплексу здійснюється у комфортних умовах. Всі габарити продумані так, що стоячи біля робочої поверхні, людина не втомлюється. Інструменти та пристрої знаходяться на відстані витягнутої руки. При цьому підійти до столу-мангалу можна з будь-якої сторони, форма та розміри дозволяють це.
Що готуємо? Влаштування збору попелу всередині основи робить готування гігієнічною. Сам диск має ухил до центру. Тобто жир, що накопичується під час смаження, просто стікає в чашу або зсувається спеціальним скребком.
Для максимального розігріву (+300 ° C) диску потрібно 40 хвилин. Щоб приступити до приготування, достатньо протерти його маслом. Прогрів – нерівномірний. Що далі від відкритого вогню, то він більше слабшає. Це дає можливість готувати відразу кілька страв, адже продукти вимагають різного ступеня прогріву.
У найкоротший проміжок часу ви отримаєте овочі-гриль, смажену рибу, соковиті стейки, морепродукти. І навіть звичайна яєчня буде апетитно шипіти на розжареному диску, запрошуючи всіх до столу.
Урізноманітнити меню дозволяють знімні аксесуари:
Функціональні можливості розширюються власником устаткування за необхідності.
Особливості:
Характеристики:
Виробник: Ahos
Терміни доставки:
м. Київ, вул. Здолбунівська 7г
Пн-Сб: 10:00 - 18:00, Вс: вихідний